Post by kesseochiboli on Mar 5, 2022 9:50:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Jump Pro ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Jump Pro IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile üreteci para ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Jump Pro 2022 version ▞▞▞
Kirpi Sonic daha fazlasını söylemem gerek
Android için Sonic shadow fast run - APK'yı İndir
Cooking Max: madlavningsspil Arkade oruq
Android için Sonic Dash nerede? Aylar önce Google Play'e geleceğini duydum.!
Uygulamayı seviyorum çünkü sonik versiyonu ve uygulama için para ödedim ve hechog sonic'i seviyorum
lg optimus'umda dağ seviyesi 4. aşamada donuyor. Lütfen ve teşekkür ederim.
Oyun açılmıyor oğlu güncelleme 2 seneymiş normal düzeltmein lutfen para verdik
sorun yok bir süre sonra sıkıcı oluyor
Harika konsept ve oyun, ancak cihazımda eğim kontrolü ve kare hızı ile ilgili sorunlar var. Düzeltilene kadar oynanamaz.
Sonic Jump Pro Arkadspel ysf
Sonic Jump delivers brand new, arcade style adventures. Tilt and tap your way through Story levels and Arcade infinite modes. Visit new and classic Sonic
Parayla saten aldik ama acilmadi 👿
Oyun çalışıyor ve eğlenceli ama zorlu.
Üzerine tıkladığım her şey kapanmaya zorluyor. Ama tabletimde harika çalışıyor..lütfen yardım edin
söylenecek fazla bir şey yok........ Uygulama mükemmel, kontroller basit, oynanış harika ve grafikler harika! Bayıldım!!!!!!
Bir yıldan fazla oldu ve güncelleme yok
Bu harika bir oyun. Sonic oynamanın yepyeni bir yolu, ancak zorla durdurup telefonumu yeniden başlatsam ve ardından uygulamayı birkaç gün kullanmasam bile, hala çalışan bir hizmet gösteriyor, önbelleğe alınmamış ama çalışıyor. SEGA'yı daha iyi yapabilirsiniz ve arka planda veri topladığınızı düşünmekten nefret ediyorum çünkü başka ne yaptığını bilmiyorum.
Neden yanal hareket için ekran kontrolleri ekleyemiyorlar? Bu eğim kontrollerinden nefret ediyorum. Ekrana bir sol ve sağ ok yerleştirin veya o yönde hareket etmek için ekranın sol veya sağ tarafına dokunmama izin verin. Bu eğim kontrolleri, oyunu birkaç dakikadan daha uzun süre oynamamı engelledi.
Sonic Jump Pro Аркаде myo
Bunu oğlum için aldım. Tegra 2'deki grafikler korkunç. Mağazada uyumlu yazıyordu. Tegra 3 ASUS TF700 cihazımda çalışıyor ancak çocuklar bunu kullanmıyor. Lütfen Tegra 2 sorununu düzeltin. 4/7 Güncellemesi - Bu hala Tegra 2'de çalışmayacak. 2/26'daki ilk gönderimden bu yana yapılan güncellemeler sorunları çözmedi. 7/21 Güncellemesi - Tegra 2 düzeltmesiyle ilgili hala bir çözüm bulunmadı. Grafikler hala korkunç görünüyor.
Helix Jump MOD APK – CAN HİLELİ - Android Oyun İndir
Daha fazla haritaya ihtiyacı var ama gerçekten harika
Uygulama her açtığımda çöküyor
Eğim kontrolü, çarpma için yavaş düzeltmedir
Bu oyun çok iyi ve etkileyici grafiklere/oynayışa sahip. Bu oyunu çok seviyorum ve bu yüzden bu oyuna 5 yıldız veriyorum! 10/10 Sega (devam edin!)
? X.xlxl
Oyun eğlenceli. Arka planda çalışmaya devam ediyor...
Güzel oyun
sadece bir kez oynadım O zamandan beri her denediğimde açılmıyor. oynadığımda iyiydi.
Görmek gerçekten zordu.
Dörde puan verirdim ama yine de seviyorum çünkü vurduğunuz her blok her zaman çim yapar!?
Nesordun.com - Sorularınızın Cevap Adresi - Home | Facebook
Sonic Jump Pro อาร์เคด sxth
Sonic Jump Pro Arcade xsou
Bugüne kadar gayet iyi çalışıyordu, oynamak için uygulamaya girmeme bile izin vermiyor ki bu can sıkıcı bir durum.
Miui 2.5.25 ile 2. dönüm noktamda çalışmasını sağlayamıyorum
Eggman with Sonic and his friends! Sonic Jump delivers brand new, arcade style adventures. Tilt and tap your way through Story levels and Arcade infinite modes.
Oyun için ödeme yapıldı ancak sürekli kilitlendiği için açılmıyor
Bu oyun durmaya devam ediyor ve tüm karakterlerin/öğelerin etrafında büyük siyah bloklar var. O kadar hayal kırıklığına uğradım ki işe yaramadı umarım sorunu çözerler ve çocuklarım tekrar oynayabilir. Arkadaşlarımın ipad'inde iyi çalışıyor. Bu oyunu seviyorlar ve galaksi sekmesinde gerçekten oynayabilseler 5 yıldız alacaklardı.
İndir Sonic Jump Fever 3.62 için Android Ücretsiz - Uoldown
Bu uygulama her zaman arka planda çalışır. Diğer oyunlar gerekmediğinde neden bu oyunun her zaman arka planda çalışması gerektiğini anlayamıyorum.
Sonic Jump Pro Arcade fsyz
Dağ bölgesinin 4. seviyesinde donmaya devam ediyor
Sevdim. Keşke Shadow bir karakter olsaydı, ondan tam beş yıldız verirdim. Silver'ı kullanmak Blaze kadar eğlencelidir.
The Bursting Dead şık The Bursting Dead v1.1 Apk + MOD (Bir sürü para) for Android Özellikler: Bir sürü para ... Sonic Jump Pro Mod Apk 2.0.3. 39.42 MB.