Post by kesseochiboli on Mar 5, 2022 9:29:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ World of Tanks Blitz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World of Tanks Blitz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κλειδιά γεννήτριας κωδικών ▞▞▞
▞▞▞ World of Tanks Blitz 2022 version ▞▞▞
Το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει και είμαι από την Ελλάδα
Δεν είναι δυνατή η μετακίνηση στο SD....
Καλό παιχνίδι, ειδικά για κινητά τηλέφωνα 😉
Τα γραφικά υπέροχα για κινητά. Πολλά τανκς από πολλά έθνη για να φέρετε στον αγώνα. Το μόνο μεγάλο πρόβλημα με το παιχνίδι είναι ο χρόνος λήψης για τις ενημερώσεις. Σχεδόν με κάνει να μην θέλω να το παίξω
Δυο αστερακια γιατι θελει παρα μα παρα πολυ να το σημαζεψουν
Ενα απο τα καλύτερα.
Το παιχνίδι σας συνεχίστε να με επανασυνδέετε στη μέση του παιχνιδιού ελέγχω το άλλο κινητό μου και το wifi είναι στα 980k. Το ping μου στο 72 έως το 84 και συνεχίζω να επανασυνδέομαι, ελπίζω να το διορθώσετε. βάλτε περισσότερο ασημένιο νόμισμα στο κατάστημα μόνο που βλέπω ότι είναι χρυσός και πρέπει να πληρώσετε τα πάντα
World of Tanks Blitz Strategy dfep
Πραγματικά ένα καλό παιχνίδι, αλλά υπάρχει πάντα ένα πρόβλημα να συνδεθείτε κάθε φορά που ενημερώνω την εφαρμογή, πρέπει να περιμένω για μέρες μέχρι να μπορέσω να συνδεθώ στο παιχνίδι. Θα δώσω 5 αστέρια εάν αυτό το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί.
Μου άρεσε να παίζω αυτό το παιχνίδι και συνεχίζει να καταρρέει, παρόλο που έχω περισσότερο χώρο αποθήκευσης και καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο, τότε υπάρχει το ποσοστό απώλειας που με εμποδίζει να παίξω τη μάχη
Μετά την ενημέρωση 8.7, το παιχνίδι διακόπτεται συχνά απροσδόκητα, προσωπικά κατά τη φόρτωση της οθόνης και στο παιχνίδι. Άλλοι παίκτες αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα. Το παιχνίδι δεν είναι σταθερό όπως παλιά.
Φαίνεται καλό παιχνίδι αλλά δεν μπορώ να μπω σε έναν διακομιστή που προσπαθώ εδώ και 2 μέρες
Τέλειος !!
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά τα bots είναι σε κάθε παιχνίδι. Προσπαθήστε να το διορθώσετε, ευχαριστώ.
World of Tanks Blitz உத்தி pzmy
Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι είναι πάντα "δεν μπορώ να συνδεθώ με διακομιστή" παρακαλώ διορθώστε το ασιατικός διακομιστής Φιλιππίνες.
Σε πολλά λάθη για παράδειγμα 1ο οι αγώνες δεν είναι ίσοι. Θα πρέπει να πηγαίνει από Exp συν τα πρόσθετα και από την κατάταξη των παικτών. 2η σε πολλές δυσλειτουργίες. Εκεί που έπρεπε να χάσουμε, κερδίσαμε. 3ον όταν στοχεύετε με χειριστήριο θα πρέπει να είναι πιο ακριβής από τη χρήση των πλήκτρων σε έναν υπολογιστή. 4ον υπάρχουν cheaters εκεί έξω, όπου χτύπησα ένα τανκ 10 φορές και δεν υπήρχε ζημιά που αφαιρέθηκε από το τανκ των παικτών. 5ον, το καμέο θα πρέπει να λειτουργεί μόνο όταν βρίσκεστε πίσω από έναν θάμνο, όχι όταν βρίσκεστε σε ανοιχτή και κοινή θέα.
Σχεδόν πριν από ένα χρόνο έδωσα βαθμολογία 5 αστέρων σε αυτό το παιχνίδι. Αργότερα έδωσα βαθμολογία 1 πόντους με αστέρι λόγω προβλημάτων με το gamepad ή το χειριστήριο και ορισμένα προβλήματα παιχνιδιού επίσης. Αν και εξακολουθεί να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι να παίζεις με ακριβή τανκς με ιστορικά στοιχεία, δυστυχώς το παιχνίδι έχει γίνει δύσκολο λόγω της συμπεριφοράς του παίκτη. Με την Πανδημία, πολλοί παίκτες έχουν προβλήματα ψυχικής υγείας όπως διαχείριση θυμού και κατάθλιψη και άγχος. Προσβάλλουν και κάνουν διαδικτυακό εκφοβισμό όταν χάνουν. Αυτό είναι κακό...
Ειλικρινά όλο και χειροτερεύει. Δεν μου άρεσε πια το gameplay. Έμεινε τόσο άσχημα και με έκανε να χάσω το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.
Εντάξει, ενημερώνω αυτό το σχόλιο γιατί όχι. Η WG έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτό το παιχνίδι, ο λογαριασμός premium και τα premium είναι εύκολο να αποκτηθούν, οπότε μην κλαις. Μερικά πράγματα που θα ήθελα να αλλάξω είναι ότι μερικά καμάκια φαίνονται βρώμικα και ακατάστατα, οπότε ίσως στο μέλλον να φαίνονται καλύτερα, και ίσως οι παλιότεροι χάρτες να έχουν μια νέα έκδοση και να τους κάνουν να φαίνονται καλύτεροι. Κάθε δύο ενημερώσεις νέα γραμμή δεξαμενής ή νέος χάρτης θα ερχόταν στο παιχνίδι, κάτι που είναι ωραίο. Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό μόνο όταν έχεις θετική στάση. Σε αγαπώ WG.
Δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι γιατί κόλλησε όλη την ώρα. Διορθώστε το
Το καλύτερο παιχνίδι με τανκς εκεί έξω. Δεν χρειάζεται να περιμένετε ή να ξοδέψετε καύσιμα, ώστε να έχετε περισσότερες μάχες. Τείνει να μην σας προκαλεί όλη τη ζημιά σας σε κάθε μάχη που σας εξαπατά ζημιές και χρήματα, εξακολουθεί να είναι πολύ πιο δίκαιο και ακριβές από όλα τα άλλα που έχω παίξει και πάλι χωρίς αναμονή ή αγορά καυσίμων για την επόμενη μάχη. Σε αντίθεση με άλλους επίσης, μόλις πεθάνεις, η μάχη έχει τελειώσει για σένα. Χωρίς αναγέννηση ή χρήση της δεξαμενής μέχρι να τελειώσει η μάχη για όλους. Καλύτερα να έχετε πολλά τανκς για την επόμενη μάχη.
Οι έλεγχοι είναι μπερδεμένοι και υπερβολικά περίπλοκοι και το σύστημα αναβάθμισης είναι πολύ πέρα από την κατανόηση. Και το γιατί πρέπει να κάθεσαι έξω σε ένα παιχνίδι αν σε ανατινάξουν είναι ανόητο. Μια πολύ απογοητευτική εμπειρία παιχνιδιού.
Συντριβή όλη την ώρα
Τέλειο!!!!!!!!
ήταν καλό μέχρι 1 ώρα έλεγε πόρους σφαλμάτων οπότε του δίνω 3 αστέρια για να το βαθμολογήσω με 5 αστέρια μέχρι να διορθώσεις τα σφάλματα
Ωραίος μηχανισμός. Ωστόσο, πρέπει να πληρώσετε για να αντέξετε οικονομικά το τέλος του παιχνιδιού
Πολύ τοξικοί παίκτες. Δεν είμαι σίγουρος αν η αναφορά τους κάνει κάτι. Όλα είναι πολύ υπερτιμημένα, μπορώ να καταλάβω πώς μια δωρεάν εφαρμογή μπορεί να έχει μικροσυναλλαγές, αλλά το να βλέπεις μια "φθηνή" δεξαμενή για 10 $ είναι απλώς μια πλήρης απενεργοποίηση. Οι παίκτες θα πληρώσουν για να κερδίσουν και μετά θα γίνουν εξαιρετικά επιθετικοί αν δεν παίζετε πολύ ανταγωνιστικά. Το παιχνίδι είναι ομαλό και ρεαλιστικό, αλλά η βάση των θαυμαστών είναι αποβράσματα.
Χάλια μάγκες δεν μου κάνει το download
Αυτό το παιχνίδι είναι μια ολοκληρωτική απάτη. Αποφύγετε με κάθε κόστος. Δεν υπάρχει τρόπος να ολοκληρώσετε την καθημερινή και τη φυλετική εργασία εκτός και αν είστε ειδικός παίκτης τουρνουά. Ο προγραμματισμός είναι τόσο τεμπέλης και μονόπλευρος που όσο καλός κι αν είσαι το παιχνίδι θα σε κάνει κατάφορα χαλαρό. Οι γύροι σας απλά δεν θα χτυπήσουν και κάθε χτύπημα πάνω σας θα είναι κρίσιμο και τα κομμάτια σας θα καταστρέφονται κάθε βολή. Θα δέχεστε πάντα επίθεση από 5 έως 7 bots ενώ η ομάδα ρομπότ σας αυτοκτονεί και χάνει όλες τις βολές. Το AI είναι σκουπίδια. Είναι απάτη
Μόλις ξεκίνησα να παίζω αυτό το παιχνίδι και ήταν καταπληκτικό, αλλά μετά τη νέα ενημέρωση 8.1 σταμάτησα επειδή δεν μπορώ να κάνω τίποτα, απλώς κολλάω και καταστρέφομαι. Παρακαλώ, διορθώστε το
Συγχαρητήρια War gaming Group, κερδίσατε ένα αστέρι. Μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον αστέρια με 4,99 € το καθένα.
Γιατί 2 αστέρια; 1. Άτομο αγώνα 2. Αργά spawn 3. Το Tablet μου Laaggss είναι πολύ 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬
Διορθώστε ορισμένα σφάλματα όταν επιλέγετε την αποστολή σας μερικές φορές όταν επιστρέφετε στην οθόνη σας και το τανκ είναι μαύρο Shadow. Πρέπει να το κλείσω ξανά και να ξεκινήσω το παιχνίδι
Έχω πολλά παράπονα για αυτό το παιχνίδι, το πρώτο πράγμα είναι ότι αν η εμπειρία του πληρώματος είναι 100%, αυτό σημαίνει ότι μπορώ να κάνω χρυσό με αυτό και αναρωτιέμαι αν μπορώ να αποκτήσω χρυσό πιο γρήγορα κάνοντας αυτό. Το μόνο που έχω είναι αυτό, παρακαλώ διαβάστε με
Ακομα δεν το κατεβασα ηθελε update
Ωραίο παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι να είσαι ηλίθιος και να πληρώνεις χρήματα για να πάρεις έναν απατεώνα τανκ σε μάχες, θα πυροβολούσα κάποιον και θα έφευγε και δεν είναι κόκκινο, πάω εντάξει δοκιμάστε ξανά το ίδιο πράγμα όπως το kv1 ήταν φοβερό τανκ, αλλά τώρα όχι dum tank είναι εύκολο να χάσεις hp σαν τρελός, γι' αυτό μην κάνεις λήψη αυτού του παιχνιδιού
LOST in Blue (Global) Petualangan sfz
Fyk you παιχνίδι
Διορθώστε τον καταραμένο διακομιστή σας, που έπαιρνε περίπου 10-30 ping, αλλά τώρα έχω 90-999 ping στον διακομιστή eu, και εξακολουθώ να χρησιμοποιώ το ίδιο Διαδίκτυο.
Τόσο καλό παιχνίδι
Ο λογαριασμός Premium είναι πολύ ακριβός
World of Tanks Blitz Strategi xfg
Σταματήστε να ενημερώνετε το παιχνίδι και να αλλάζετε το μενού και άλλα πράγματα, ακριβώς την ώρα που μάθαμε και συνηθίσαμε τις προηγούμενες αλλαγές ξαφνικά υπάρχει μια ενημέρωση ξανά, γίνεται ενοχλητική
World of Tanks Blitz Strategia tykl
Καλό αλλά...
Καλό παιχνίδι αλλά για μένα λίγο βαρετό
Πολυ ωραια παιχνιδια απο την συγκεκριμενη εταιρια. Μπραβο
Χρησιμοποιεί ΠΟΛΥ πολύ χώρο και δεν μπορεί να μετακινηθεί στο ext.SD. Έπρεπε να απεγκαταστήσω. Δύσκολο στον έλεγχο. Τα δάχτυλα κόβουν τη μισή όραση.
Δεν το προτείνω
Τα Σκοπιά ως Μακεδονική γλώσσα; Ντροπή σας ρε τσογλανια
World Of Tanks Blitz रणनीति khb
Καλό θα ήταν να είναι τα τανκς που είναι και στον υπολογιστή λείπουν αρκετα τανκ...
Έβαλα χρήματα σε αυτό το παιχνίδι στην αρχή ήταν καλό παιχνίδι και μετά παρατήρησα ότι τα τανκς μου έγιναν λιγότερο λειτουργικά και ανεπαρκή. Οι προγραμματιστές έχουν παραβιάσει τις ικανότητες των δεξαμενών μου. Ο στόχος είναι κακή διείσδυση έχει μειωθεί η θωράκιση είναι αδύναμη επαναφόρτωση έχει επηρεαστεί εύκολα εντοπίστηκε δύσκολος εντοπισμός λίγο πολύ όλες οι διαθέσιμες ικανότητες έχουν μειωθεί. Η έλλειψη ζημιάς που προκλήθηκε στα εχθρικά άρματα μάχης είναι γελοία. Αναπηδάω περισσότερες βολές από ό,τι όχι, ειδικά όταν θα μπορούσε να είναι η βολή. Δεν είναι δίκαιο!
Ενημέρωση: 21/3 πρόβλημα με την εφαρμογή... Ενημέρωση : Αγαπητέ Wargaming, οι ικανότητές μου και οι προσπάθειές μου δεν έχουν σημασία αν η ομάδα μου μένει πίσω και κοιτάζει ο ένας τον άλλον (πιθανότατα όλοι οι νέοι παίκτες). Και μια δευτερεύουσα ερώτηση: Πώς λειτουργεί το matchmaking αν όχι με στατιστικά στοιχεία από τις δεξιότητες... Δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί, αλλά καταλαβαίνω ότι οι ομάδες αποτελούνται από τανκς που δεν πυροβολούν και δεν κινούνται. Ευχαριστώ....